Kamp Dolenjske Toplice | About campsite

Kamp Dolenjske Toplice

Slika-opis-kamp-Dolenjske Toplice

Kamp Dolenjske Toplice leži v jugovzhodnem delu Slovenije. Nahaja se v bližini Wellness centra Balnea v kraju Dolenjske Toplice. Leži ob neposredni bližini potoka Sušica. Kamp ponuja 16 sodobno urejenih parcel s priključki za elektriko, vodo in fekalni odtok, ter del neparceliranega zemljišča, ki je namenjen šotorom. V kampu je tudi brezplačen Wi-FI dostop do interneta.

Čas si lahko zapolnite z izleti, kolesarskimi ter sprehajalnimi potmi, ki so v okolici. Obiščete lahko različne znamenitosti, kot je npr. Cvingarjeva arheološka pot, Baza 20 ali pa obiščete Kočevski Rog, ki je značilen po kraški razgibanosti in razjedenosti tal s številnimi vrtačami in brezni. V neposredni bližini kampa se nahaja sprehajalna pot imenovana “Pot za zdravje”, po kateri se lahko odpravite na krajši sprehod ali pa jo izkoristite za tek. Celotna dolina občine Dolenjske Toplice ima tudi označenih 18 pešpoti in 6 kolesarskih poti. Na bližnjih igriščih se lahko preizkusite v igranju tenisa, odbojke, košarke, nogometa, inline hokeja… Kamp je tudi odlično izhodišče za ribolov in čolnarjenje na reki Krki. Več o aktivnostih v kampu najdete tukaj.

Wellnes center Balnea je od kampa oddaljen cca. 200 m. Z bivanjem v kampu Dolenjske Toplice si pridobite tudi 20% popust na storitve, ki jih ponujajo v Wellness centru.

OBRATOVALNI ČAS:

od 15.4. do  30.9 kot avtokamp

od 1.10. do 14.4 kot postajališče za bivalna vozila

Dolenjske Toplice najkamp 2011

Kamp Dolenjske Toplice je bil leta 2011 tretji “najkamp” v kategoriji manjših kampov v Sloveniji. Celotno tekmovanja je bilo organizirano s stani organizacije avtokampi.si .

Dolenjske Toplice naj kamp 2012

Kamp je bil na tekmovanju Naj kamp nagrajen tudi v letu 2012, in sicer za drugo mesto v kategoriji manjših kampov. Nagrade so bile podeljene na podlagi glasov obiskovalcev in odražajo  zadovoljstvo ob obisku.
najkamp 2014
Leta 2014  smo na tekmovanju zasedli drugo mesto v  kategoriji manjših kampov v Sloveniji. 
Naj kamp Dolenjske Toplice
 
V letu 2015  smo na tekmovanju “Naj kamp Adria 2015”, med 56 udeleženci,  zasedli tretje mesto v  kategoriji manjših kampov v Sloveniji. 

Kontakt