Organizirana potovanja z avtodomi

Organizirana potovanja z avtodomi

Podrobnosti o aktualnih potovanjih, si preberite spodaj. Kako smo se imeli na preteklih potovanjih, si lahko ogledate tukaj.

Organizirana potovanja z avtodomi

Prijave potekajo preko e-maila info@camping-potocar.si, kontaktnega obrazca ali mobilne številke 040-466-589 (Bojan), kjer vam bomo z veseljem odgovorili tudi na dodatna vprašanja.


Leto 2017 

Za vas smo pripravili težko pričakovani Katalog potovanj 2017. Katalog je na voljo s klikom na spodnjo ikono, podrobnosti o posameznih potovanjih pa so na voljo malenkost nižje!

-> Celoten program potovanj z avtodomi 2017 <-

Pdf ikona

Tudi če je posamično potovanje že razprodano, omogočamo prijavo in uvrstitev na čakalno listo!

 


Baltik (Litva & Latvija & Estonija)

caravaning

JULIJ 2017

16 dni

4.700 km

8. – 23.7.

*Odhod potrjen – skupina zaključena*


Moldavija & Romunija

caravaning

AVGUST 2017

11 dni

2.600 km

Skupina B (21. – 31.8.): *Odhod potrjen – skupina zaključena*

 


Albanija & Kosovo

caravaning

SEPTEMBER 2017

12 dni

2.700 km

Skupina A (6. – 17.9.): *Odhod potrjen – skupina zaključena*


Sicilija (Eolski otoki & Pompeji)

caravaning

OKTOBER 2017

15 dni

3.900 km

8. – 22.10.

**Prijave odprte**

Za podroben program potovanja klikni TUKAJ

Pdf ikonaPRETEKLA POTOVANJA

Potovanj se lotimo kvalitetno. Organiziramo jih od leta 2014 in za sabo imamo že lepo število uspešno izvedenih potovanj z avtodomi. Za lažjo presojo, zakaj potovati z nami, vas vabimo k ogledu preteklih potovanj.


Prijave na potovanja potekajo preko spletmega naslova info@camping-potocar.si, ali kontaktnega obrazca ali mobilne številke 040-466-589 (Bojan), kjer vam bomo z veseljem odgovorili tudi na dodatna vprašanja.

Zakaj z nami ?

• ker potujemo z vami in skrbimo za vaše potrebe 24 ur na dan

•potujete brez skrbi

•ponujamo bogat program in boste obiskali najzanimivejše kraje

Izjave udeležencev
Milena in Marko "Nizozemsko bova še obiskala in si ogledala še katere druge kraje in zanimivosti, ki smo jih tokrat sicer namensko izpustili. Zahvaljujeva se organizatorjema Ireni in Bojanu za res izredno korektno organizacijo potovanja, kakor tudi za brezhibno izvedbo. Prevladala sta smelost in izkušnje ter profesionalnost. Priporočava njune aranžmaje vsem, ki jih to zanima, ali si ne upajo na pot sami."
Pavle "Še vedno sva pod vtisi nedavno obiskanih destinacij. Prijetno sva se počutila pod varno roko tebe Bojan in s prijazno in vedno nasmejano Ireno. Še enkrat zahvala pri spremljanju nas »starejših« in skrbi za dobro počutje na izletu. Izlet je bil skrbno načrtovan in izpeljan. Prisrčen pozdrav iz Maribora."
Jelka"Domov smo se vrnili s polno čudovitih vtisov z enkratnega potovanja. Še enkrat hvala Ireni in Bojanu za odlično organizacijo."
Bojana " Hvala Bojanu in Ireni za lepo organizirano potovanje, imeli smo se super. Se veseliva še kakšnega takega potovanja."
Andrej "Pa smo doma. Irena in Bojan, hvala, za odlično organizirano in uspešno izvedeno potovanje."

Pišite nam, z veseljem odgovorimo :)