Organizirana potovanja z avtodomi

Organizirana potovanja z avtodomi

 

novi-logo-camping-potocar.si_1.png

Prijave potekajo preko e-maila info@camping-potocar.si, kontaktnega obrazca ali mobilne številke 040-466-589 (Bojan), kjer vam bomo z veseljem odgovorili tudi na dodatna vprašanja.


Leto 2020 

Predstavljamo vam napovednik potovanj za prihajajoče leto 2020

KATALOG 2020 si lahko prenesete TUKAJ

Da vam pomagamo pri odločitvi katerega potovanja se udeležiti, si TUKAJ lahko ogledate, kako smo se imeli na potovanjih v preteklih letih.

Zaradi velikega zanimanja, priporočamo, da pohitite s prijavo!

Tudi če bo posamično potovanje že razprodano, vam omogočamo prijavo in uvrstitev na čakalno listo

Prijavni obrazec in ostale kontaktne informacije se nahajajo TUKAJPRETEKLA POTOVANJA

Potovanj se lotimo kvalitetno. Organiziramo jih od leta 2014 in za sabo imamo že lepo število uspešno izvedenih potovanj z avtodomi. Za lažjo presojo, zakaj potovati z nami, vas vabimo k ogledu preteklih potovanj.


Prijave na potovanja potekajo preko spletmega naslova info@camping-potocar.si, ali prijavnega obrazca ali mobilne številke 040-466-589 (Bojan), kjer vam bomo z veseljem odgovorili tudi na dodatna vprašanja.

Zakaj z nami ?

• ker potujemo z vami in skrbimo za vaše potrebe 24 ur na dan

•potujete brez skrbi

•ponujamo bogat program in boste obiskali najzanimivejše kraje

Izjave udeležencev
Milena in Marko "Nizozemsko bova še obiskala in si ogledala še katere druge kraje in zanimivosti, ki smo jih tokrat sicer namensko izpustili. Zahvaljujeva se organizatorjema Ireni in Bojanu za res izredno korektno organizacijo potovanja, kakor tudi za brezhibno izvedbo. Prevladala sta smelost in izkušnje ter profesionalnost. Priporočava njune aranžmaje vsem, ki jih to zanima, ali si ne upajo na pot sami."
Pavle "Še vedno sva pod vtisi nedavno obiskanih destinacij. Prijetno sva se počutila pod varno roko tebe Bojan in s prijazno in vedno nasmejano Ireno. Še enkrat zahvala pri spremljanju nas »starejših« in skrbi za dobro počutje na izletu. Izlet je bil skrbno načrtovan in izpeljan. Prisrčen pozdrav iz Maribora."
Jelka"Domov smo se vrnili s polno čudovitih vtisov z enkratnega potovanja. Še enkrat hvala Ireni in Bojanu za odlično organizacijo."
Bojana " Hvala Bojanu in Ireni za lepo organizirano potovanje, imeli smo se super. Se veseliva še kakšnega takega potovanja."
Andrej "Pa smo doma. Irena in Bojan, hvala, za odlično organizirano in uspešno izvedeno potovanje."

Pišite nam, z veseljem odgovorimo :)