Organizirana potovanja z avtodomi - potujte brez skrbi

Potovanja z avtodomi – Caravaning Potočar

Nudimo vam celovito rešitev potovanja z avtodomom. Naša vizija je skrbno načrtovano potovanje, ki zajema obisk najlepših destinacij Evrope. Potujemo v skupini, pri tem pa skrbimo za vašo varnost in ugodno počutje.

Na spodnjih povezavah lahko najdete PRETEKLA POTOVANJA, foto-utrinke in mnenja udeležencev. Kam pa bomo potovali v prihodnje, pa si lahko ogledate pod AKTUALNA POTOVANJA.

Potujte brez skrbi, mi pa bomo poskrbeli, da se domov vrnete zadovoljni in polni lepih vtisov !

Pretekla potovanja

Aktualna potovanja

Zakaj z nami ?

• ker potujemo z vami in skrbimo za vaše potrebe 24 ur na dan

•potujete brez skrbi

•ponujamo bogat program in boste obiskali najzanimivejše kraje

Izjave udeležencev
Milena in Marko "Nizozemsko bova še obiskala in si ogledala še katere druge kraje in zanimivosti, ki smo jih tokrat sicer namensko izpustili. Zahvaljujeva se organizatorjema Ireni in Bojanu za res izredno korektno organizacijo potovanja, kakor tudi za brezhibno izvedbo. Prevladala sta smelost in izkušnje ter profesionalnost. Priporočava njune aranžmaje vsem, ki jih to zanima, ali si ne upajo na pot sami."
Pavle "Še vedno sva pod vtisi nedavno obiskanih destinacij. Prijetno sva se počutila pod varno roko tebe Bojan in s prijazno in vedno nasmejano Ireno. Še enkrat zahvala pri spremljanju nas »starejših« in skrbi za dobro počutje na izletu. Izlet je bil skrbno načrtovan in izpeljan. Prisrčen pozdrav iz Maribora."
Jelka"Domov smo se vrnili s polno čudovitih vtisov z enkratnega potovanja. Še enkrat hvala Ireni in Bojanu za odlično organizacijo."
Bojana " Hvala Bojanu in Ireni za lepo organizirano potovanje, imeli smo se super. Se veseliva še kakšnega takega potovanja."
Andrej "Pa smo doma. Irena in Bojan, hvala, za odlično organizirano in uspešno izvedeno potovanje."